Jasmine

ā‚¬Ā 7,99
šŸ©µJasmijn 10 ml - Puur Plantenextract
  •  Extractieplaats: Bloemen (Destillatie)
  •  Materiaalherkomst: Marokko, Egypte, India

Functie: DIY Huidverzorging, Aromatherapie, Kaarsen maken, Handgemaakte Zeep maken, Bevochtiging, Massage…enz.

Houdbaarheid: 3 jaar

Opslag: Op een koele en droge plaats

Voorzorgsmaatregelen: Alleen voor uitwendig gebruik, niet eetbaar.

Jasmijn - Een prachtige geur, Jasmijnolie wordt beschouwd als een afrodiserende olie. Het heerlijke lichte aroma verhult talloze toepassingen. Wanneer gebruikt in een diffuser doordringt de olie het huis en biedt emotionele ondersteuning. Het helpt bij stressbeheer en werkt kalmerend en ontspannend wanneer gebruikt als massageolie.

 

šŸ©µ Jasmine 10ml - Pure Plant Extract

  • Extraction Site: Flowers (Distillation)
  • Material Origin: Morocco, Egypt, India

Function: DIY Skin Care, Aromatherapy, Candle Making, handmade Soap making, humidification, Massage...etc

Shelf life: 3 years

Storage: in a cool and dry place 

Cautions: For external use only, not edible.

 

Jasmine - A gorgeous fragrance, Jasmine oil has been considered an aphrodisiac oil. The lovely light aroma belays a myriad of uses. When used in a diffuser the oil permeates the home and creates emotional support. It helps with stress management and is soothing and relaxing when used as a massage oil.