Lavender

ā‚¬Ā 7,99

šŸ’œ Lavendel 10ml - Puur Plantenextract

  • Extractieplaats: Gehele plant (Destillatie)
  • Herkomst materiaal: Frankrijk, Bulgarije, Australië

Functie: DIY Huidverzorging, Aromatherapie, Kaarsen maken, Handgemaakte Zeep maken, Bevochtiging, Massage...enz.

Houdbaarheid: 3 jaar

Opslag: Op een koele en droge plaats

Voorzorgsmaatregelen: Alleen voor uitwendig gebruik, niet eetbaar

Een van de meest bekende oliën, Lavendel staat bekend om zijn slaapbevorderende eigenschappen en zijn vermogen om te helpen bij een slaaproutine. Het heeft een kenmerkende geur die fris en rustgevend is en uitstekend werkt in diffusers.

 

šŸ’œ Lavender 10ml - Pure Plant Extract

  • Extraction Site: Whole plant (Distillation)
  • Material Origin: France, Bulgaria, Australia

Function: DIY Skin Care, Aromatherapy, Candle Making, handmade Soap making, humidification, Massage...etc

Shelf life: 3 years

Storage: in a cool and dry place 

Cautions: For external use only, not edible.

One of the most widely known oils, Lavender is famed for its soporific properties and its ability to aide a sleep routine. It has a distinctive smell that is fresh and soothing and is excellent in diffusers.